Motorkontor

Statsautoriseret motorkontor
Skal du bruge et sæt nummerplader? Har du fået stjålet din nummerplade? Skal dit køretøj omregistreres? Eller skal du blot afmelde dine plader? Såfremt du kan svare ja til et af disse spørgsmål kan vi hos Gentofte Bilsyn hjælpe dig. Vi har vores eget motorkontor, hvorfra vi hjælper alle kunder med alle typer problemer vedrørende nummerplader. Vi kan yderligere tilbyde dig, at bestille en tredje nummerplade, hvis du skal have ekstra læs på køretøjet som f.eks. ved en almindelig cykelanhænger. Det kan være let at glemme, men regningen er desværre tilsvarende nem at huske.

Hurtig og effektiv service
Har du brug for en ny nummerplade af den ene eller den anden årsag, tilbyder vi hurtig hjælp. Vi har nummerpladerne liggende på kontoret, hvorfor vi kan klare din opgave i en fart. Det begrænser ventetiden, så du hurtigt kan komme videre. Vi mener samtidig ikke, at den hurtige service behøver koste en bondegård. Derfor tilbyder vi alle vores nummerpladeservices til fornuftige priser:

 

Prisoversigt - gældende fra 01/12 2017
Person- gulplade-/varebil inkl. 2 nummerplader Kr. 1430,-
Motorcykel, scooter, campingvogn m.v. inkl. 1 nummerplade Kr. 790,-
Erstatningsnummerplade Kr. 828,-
3. nummerplade Kr. 348,-
Omregistrering Kr. 480,-
Afmelding Kr. 75,-

 

Fuldmagt til registrering og omregistrering

Tryk her for at åbne.

Kontakt
Har du spørgsmål til vores motorkontor, giver du os bare et kald. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive vores kunder.
Nummeret er 20 80 04 22.

 

Top