Profil


Hvem er vi?
Gentofte Bilsyn er en del af kæden Bilsyn Plus. Bilsyn Plus er landsdækkende, men har medarbejdere, der er lokale. Ved at være en del af et team sikrer vi os, at vi konstant er oppe på mærkerne vedrørende vores kunders behov, lovgivning på området samt prisudviklingen på markedet. Det er samtidig din garanti for høj kvalitet.

Erfaring
Vi har mange års erfaring med syn af køretøjer. Vi syner alt, der har en totalvægt under 3500 kg, dog ikke busser (M2). Det betyder, at du kan aflevere alt fra din campingvogn til din trailer og fra din motorcykel til din bil. Vi tilbyder alle former for syn og har derudover også en service, hvor vi kan tjekke dit køretøj efter i sømmene, inden det skal til syn. Så er du sikker på, at du kan nå at udbedre eventuelle fejl og mangler inden dit periodesyn.
Derudover er vi et statsautoriseret motorkontor. Det betyder, at vi kan udstede nummerplader, og at vi kan gøre det med det samme – vi har dem nemlig liggende på kontoret.

Kunden i centrum
Hos os er det vigtigt, at du føler dig godt taget imod, og at du går ud fra vores kontor vel vidende, at du fik, hvad du kom efter. Dialogen kunden og os imellem er vigtig for, at vi kan opnå nøjagtig de resultater, vores kunder ønsker. Kan vi det, har det været en god dag i Gentofte Bilsyn.

Vi glæder os til at se dig
Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon 20 80 04 22. Vi har motorkontor i Gentofte og klarer også synet her. Vi hører til i bygningen ved B2 Bilcenter, lige ud til motorring 3.

Top